D&T MUSIC

Let us Entertain you - Sing, Dance & Enjoy

Biografie van Tom Van Dyck:TOM VAN DYCK: is in augustus 1997 begonnen aan een carriere als Artiest wat onmiddelijk een "schot in de roos" was. vervulde tot 2003 heel wat opdrachten van kleine tot grote podia's en deed voor heel wat bekende artiesten het voorprogramma en/of werkte hij nauw samen met hen.

in 2003 werden de optredens stopgezet wegens het beginnen van de zaak waarbij Karaoke de specialiteit werd en zo voor heel wat events en feesten van de partij was. 

Door heel wat jaren samen te werken en mee de begeleidingen en ondersteuningen van bands, orkesten en artiesten te doen voor de sound, kwam de zangmicrobe toch weer knagen begin 2009. In datzelfde jaar kwam ik in contact met Belgisch beste zangcoach "Nadia Mampaey" bekend van o.a zang en backings bij en voor: sterren op de dansvloer, lou roman band, orkest van rene froger,...

Met een nog betere stem als voorheen brengt hij al zijn liedjes op een zeer sfeervolle manier. en dit met oog op het vermaak van het publiek. 

Tom van dyck zingt voornamelijk de beste: partyhits, meezingers, shlagers, ballades, rock & roll, swing... Kortom de beste muziek om U zeker in de stemming te laten komen!